21-07-09

Vakantie

Het is hier dus vakantie he voor de bazekes en weetje wat dat wil zeggen??? Veel gaan wandelen. We spreken nu elke week eens af met de zus van mijn bazeke met mijn grote vriend he, je weet wel Diablo uit het ander postje. En dan gaan we wandelen. Eerst lopen we een stukje door een park en daar moeten we nog flnk luisteren. Dan oefenen de baasjes eens op het liggen en blijven liggen en zitten en wachten. En dat lukt al redelijk goed hoor. Maarja tvrouwtje heeft daar natuurlijk weer geen foto van genomen he. En als we door het park zijn lopen we op een boerenwegje, en daar mogen wij vrij lopen want 's avonds passeert daar toch niemand. Maar dan mogen wij niet te ver lopen he, ik weet al goed als de baasjes roepen: Tibo kom hier! dat ik terug moet gaan. Maar in het begin wist Diablo dat nog niet. Dus als Diablo te ver ging, liepen wij gewoon de andere kant op en al snel bleef Diablo dicht bij ons lopen. Het was echt een super leuke wandeling, ik mocht door de velden crossen, achter de vlindertjes springen en ik heb zelf even met Diablo gespeeld. En de baasjes? Die vonden het ook leuk hoor! Ze hebben de hele wandeling zitten tetteren met elkaar.

 decoration

 


decoration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pootje Tibo
 

11:16 Gepost door Tibo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: wandelen, diablo |  Facebook |

Commentaren

Dat moet leuk zijn !!! Zo gaan wandelen met een super grote, sterke "body guard" !!!

Maar goed luisteren ... alléé ... dan is de fun wel te zoeken hoor ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-07-09

Wauw 't moet wel superleuk zijn om zo'n grote vriend te hebben. DIe kan zo maar lekker alles van tafel enzo pakken en dan met jou delen. En hoezo goed luisteren ? Pffff dan kan je je toch niet amuseren zeker !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 22-07-09

Hey Tibo, 't is de eerste keer dat ik hier op je blogje kom en heb nu al gezien dat je ook een supertof ventje zijt!!! Leuk blogje!

Gepost door: Tidou | 22-07-09

De commentaren zijn gesloten.