06-08-09

Mijn mandjes

Wel ik heb dus 3 mandjes. Nu denken jullie waarschijnelijk, waarom heeft een cavaliertje van 6 maanden al 3 mandjes??? Wel ik zal jullie het eens uitleggen.

Ik heb jullie in mijn eerste postje al verteld dat mijn baasjes nu nog niet samen wonen. Dat wil dus zeggen dat ik nu nog 2 huisjes heb. In het weekend en in de vakantie gaan wij dus in het huis van het baasje slapen. Dus heb ik al 2 mandjes nodig want anders moeten ze die steeds heen en weer mee sleuren.

Dit is mijn mandje bij het baasje:

decoration

Das dus mijn grootste mandje, maar ik moet ook nog wel een beetje groeien he. Ik vind het mijn allerleukste mandje want ik kan er helemaal gestrekt in liggen.

Mijn tweede mandje staat bij het bazinneke thuis, het is het mandje dat ik al het langst heb. Het is ook al een beetje vuil... Hihi ik weet van niks hoor.

decoration

 

En nu denken jullie waarschijnelijk: een mandje bij het baasje, een mandje bij het vrouwtje, hij heeft er toch genoeg... Maar nee, ik heb nog een derde mandje. In het begin had ik maar 1 mandje bij het vrouwtje maar omdat ik op de kamer slaap en ze anders steeds mijn mandje moest meenemen als we gingen gaan slapen, hebben ze nog een derde mandje gekocht.

decoration

 

Oja en als jullie in de linkerkolom van mijn blogje kijken zien jullie op de foto nog een ander mandje waar ik samen met Ziggy inlig. Dat is dus niet mijn mandje maar dat van ziggy he. Ik lig daar ook wel eens in en dan gaat Ziggy gewoon in mijn mandje liggen. Voila als er nu nog fotootjes op mijn blogje komen waar ik in een mandje lig, moeten jullie je niet afvragen waarom ik telkens in een ander mandje lig.

Pootje Tibo

 

11:26 Gepost door Tibo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: mandjes, ziggy |  Facebook |

Commentaren

wat een schattig hondje

Gepost door: Madammeke Ongeduld | 06-08-09

Gij zijt een rijk hondje, Tibotje !! Ik ben jaloers, héél jaloers zelfs ! Maar alléé, kom 't is je vergeven en da's alleen omdat ge zo'n schatje zijt ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-08-09

Amai Tido , wij hebben nog maar twee mandjes hoor , wat een luxe zeg .
nog veel plezier hé .
Doeiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 06-08-09

O en gij moogt op de kamer slapen? Ik niet hoor, ik moet beneden in mijne bench ... gelukzak. En ik? Ik heb nul mandjes! Nèh

Gepost door: Milo | 06-08-09

Oei, dan ben ik precies een beetje verwend. Ik had al 3 mandjes: eentje in de bureau, eentje in de keuken (m'n lievelingsmandje) en eentje in de living waar ik niet veel inlag, dus heb ik voor de living nu een nieuw gekregen. Maar de zetel vind ik toch veeeeel leuker hoor :) En voor s nachts natuurlijk de bench hé, dat weet je wel van mijn blogje :)

Pootje Charly

Gepost door: Dieter, Kelly en Charly | 06-08-09

Oh wij zijn hier ook maar met 2 en er kunnen wel 8 hondjes wonen met al onze mandjes hier :-)))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 07-08-09

De commentaren zijn gesloten.