21-07-10

Waterballonnen

Dag blogvriendjes,

Oef! Na heel wat gezucht, geblaas en gevloek van het vrouwtje is ons blogje eindelijk terug inorde. Het vrouwtje zag eventjes groen toen ze na 'de werken' aan de blogjes terug op onze blog ging kijken. Alles wat er kon verandert zijn was zowat verandert, het vrouwtje had heel veel zin op het allemaal op te geven en te stoppen met de blog. Maar ik heb mijn vrouwtje eens aangekeken met mijn lieve oogskes en het heeft geholpen! Ze heeft zo goed mogelijk alles terug op zijn plek gezet en zelf een paar fotootjes vernieuwd! Danku vrouwtje!

Maar dat is niet waar ik jullie eigenlijk kwam over vertellen. De laatste dagen was het zo warm dat de baasjes een manier zochten om mij toch een beetje te kunnen verkoelen. Ze hadden nog wat waterballonnen liggen en die hebben ze gevuld zodat ik ermee kon spelen. Rare dingen ze die waterballonnen telkens als ik er mee wou spelen: 'klak'. Ik was telkens zeer voorzichtig maar toch klakte dat ding telkens. Het was leuk om mee te spelen maar geef mij toch maar mijn gewone ballekes ze die verdwijnen niet als ik er mee speel.

 

30tkkuh.jpg
Hé, das een raar balletje...
14lrhc7.jpg
Nog een fijne week allemaal!
Pootje van Tibo

 

 

14:51 Gepost door Tibo in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: waterballonnen |  Facebook |

Commentaren

Ocharme als het vrouwtje zag dat zoveel veranderd was aan jullie blog na 'de werken' maar ik las al bij meerdere blogs dat men er niet zo tevreden over was en sommigen zelfs misschien zullen stoppen. Gelukkig kon jouw vrouwtje alles terug in orde brengen.
Wel een leuk idee die waterballonnen. Binnenkort zal je weer met jouw gewone ballekes kunnen spelen want die tropische temperaturen zullen waarschijnlijk gedaan zijn en da's maar best ook hé?!
Knuffels, Linda

Gepost door: Linda | 03-08-10

De commentaren zijn gesloten.